Всеки си има ядра от свои истини. Трилогията „Най-голямата Истина” е моята истина. Тя е моето Знание. Знанието е сила - не абстрактна, не и косвена, а реална и пряка сила. Човек(или група от хора, съгласно закона „Ефект на стоте маймуни”) постигнал Истината за света, разгадал тайните му, виждащ законите на кармата(причинно-следствените връзки), умеещ да разчита символите – бива надарен с реализационна власт над света. Тя се събужда в него. Той може по свое желание(в рамките на своето еволюционно равнище) да променя кармата си – тоест да управлява света, да управлява реалността. Границите на тази власт са определени от равнището на знанията му. Свободата е на първо място знание. Истинските герои на еволюцията са невидими. Те живеят, страдат, радват се, работят и често нямат представа за кой егрегор вършат всичко това. Единственото, което ги отличава от другите хора(които са основно много над 50% органични портали) е това постоянно напрегнато внимание към ставащото около тях и вътре в тях - чувството за преодоляване на съпротивата на материята. В окултните текстове се споменава за „Невидимото училище”, обединяващо хора, които провеждат еволюцията на Земята. Повечето от тях не се познават и дори не подозират и не си спомнят, че са част от „Невидимото училище”.
Те не си спомнят сънищата, в които получават прозрения и истински знания, не си спомнят тази 1/3 част от живота си – времето, което прекарват в 5 повтарящи се фази на съня и сънуват.
Аз си спомних и спомням, че съм част от това училище. В останалите 2/3 от денонощието истинските хора са в плен на рептилските егрегори, на Матрицата Ферма – съвременния свят, в който истинския Елит са влечугоподобни(Рептили пришълци и надтриизмерни същности – Демони, 4D рептили), с помощниците си най-големите корпорации, банки и истински тайни общества(масони, илюминати), големите политици са просто слуги от по-долно стъпало на масонската им пирамида с връх всевиждащо око. Истинските герои на еволюцията са истински хора – звездни лъчи, духовно съзнание с човешко преживяване, а не човешки тела, които сляпо вярват, че имат някаква си душа и църковен бог, който може да ги накаже с вечни мъки. Истинските герои са като „хипнотизирани ангели” - използвани като батерии за психична енергия(храна за Рептилите) в една глобална ферма. Истинските герои пръснати по цялата Земя не е нужно да се познават по между си и да се събират в групи и да имат лидери и гурута. Те трябва да сключат четири споразумения със себе си – да не приемат нищо лично; да не гадаят, а да питат; да имат чистота на езика(и на мислите) и да правят винаги най-доброто, което могат в дадената ситуация. Така не се отдава психична енергия(всяка сутрин ти се „раждаш” с лимит от нея) на енергийни вампири(органични портали) с техните битовизми и интриги и рептилските егрегори. С тази „спестена” психична енергия истинските герои на еволюцията визуализират щастието си сега - обединени от идеята да си представят) в медитативна поза един нов свят.
Аз визуализирам сега това:
- Свят без съвременната лихварска политика на банките(банки ще има, но държавни и няма да има лихви), ще има нова икономика, базираща се на ресурси, а не както сега – на виртуални пари(съществуващи само в частните банкерски компютри). Свят, в който хората се събуждат и осъзнават, че всички религии са донесли толкова много робство, жестока смърт и братоубийствени войни и спират да поддържат системата. Виждам единен свят без корупция!
Разберете корупция(corrupt – подкупничество/фалшифициран/гнил/безчестен/нечист/ грешен/счупен) e едно и също със „социалната несправедливост” - едни и същи плаващи пясъци върху, които е строена цивилизацията базирана на лихварска монетарна система на Федералния резерв и Световна банка с централните си банки по света(като родната БНБ). Самата социалната несправедливост и корупцията са вградени в основата на системата ни. Първо това трябва да се осъзнае от „съквартирантите” на Биг Брадър, чиято къща е една задръстена тоалетна...
В българските думи холографски са закодинирани много истини за реалността. Думата за човек, който е натрупал пари е – богат. Вижте корена на думата е бог! Богът = богат. Който има пари е бог, тъжно, но истина. Най-богати днес са световните корпорации. Те са „бога”. В една нова реалност, която започва сутрин с думите – „Добро Утро Щастие”, финансовите лихварски и корпоративни структури са излишни. В сърцето на тези структури е монетарната система. Политиката на Световна банка & МВФ и Федерален резерв е форма на робство чрез дълг. Буквално за обществото е невъзможно да се освободи. Капитализмът на свободния пазар, под формата на свободна търговия, използва дълга и заробва света манипулирайки държавите в подчинение на шепа извратен циониски елит с явни бизнес и политически сили.
Визуализирам как събудените хора вече престават да се страхуват от „обичащият им бог” и жалките храмове, в които слугите - смешни попове, имами, равини претендират, че е дом на бога. Свят, в който подобно на Ctrl, Alt и Del ще изчезнат поне 90% от органичните портали/енергийни вампири, маскирани като хора, през които се изпомпва психичната ни сила(просто гледайте клипа на „Black Hole Sun” на рок групата Soundgarden. Без нея ние няма как да материализираме щастието си. Свят, в който маските на Рептилите и други Пришълци падат и всички хора виждат змийските им лица и очи с вертикални зеници.
Пиша сега това тук, слушайки „Представи си” на Джон Ленън. Да, казвайте ми, че съм
луд мечтател, но съм убеден, че не съм единствен аз...
Всяка система, каквато е и сегашната Матрица Ферма има „Фаза на нестабилност” – слабост. Няма начин да няма начин да не я разбием, с общ час на съгласувана визуализация.
А след като успеем с нея(и преформатираме сегашния свят приспан от религии, лихви, войни, отровни храни и лекарства) аз продължавам да визуализирам и следното:
- визуализирам свят, в който човечеството наистина достига звездите и овладява Галактиката и ще се настани в простора и. Сегашното човечество спира да бъде един малък свят, затворен във Ферма-Матрица за психична енергия.
Да, след като робството свърши човек може да прави истински чудеса с психичната си енергия – лечението е много малка част от нея... Човечеството ще владее космоса и ще представлява свят от стотици планети. Всеки ще си има собствени доброволни ценности, свои пътища за търсене на щастието си.
Съществуват много разновидности на доброто и щастието – и точно това е истинското естествено състояние на човечеството. Аз знам(от „Моето Училище”, в което ходя на сън всяка вечер, когато заспя от години), че Рептилите не са „просто наши врагове” - те са наши опоненти. Осъзнавайки фермерството над нас и преборвайки тези изпитания истинските герои на еволюцията повеждат(изтласкват) човечеството до забележителни върхове, разбивайки системата, в която шепа рептилски елит убеждаваше хората, че „безопасността и посредствеността” са най-висше благо. Затова досега звездите бяха недостижими.
Рептилската ферма се срива. Представям си и чувствам, че вече съм в свят, в който генераторите за „Свободна енергия” вече са факт(сънувах, че България ги патентова и предоставя на цялата Земя).
Свят без жици и престъпно-крадливи компании за електроразпределение - свят, в който ток/енергия се предава безжично(да точно както/и със радио вълни - Никола Тесла го демонстрира през миналото хилядолетие, че е възможно) до всяко домакинство за стотинки...
Ако горните изброени от мен ценности и представи за света са и ваши – визуализирайте ги всеки ден(по възможност) в 17:45(аз продължавам и след 23:45). Визуализацията може да стане дори и с леко притворени очи(от 3 до 45 мин.) докато се возите в транспорт(но никога, когато се управлява машина).
„Вярвам, че голата истина и безусловната любов ще имат последната дума накрая.”
Мартин Лутър Кинг младши
Във филмът „What The Bleep Do We Know”(„Какво си мислим, че знаем”) се разкри изход - ефекта от критична маса от хора, които са обединени в обща медитация-визуализация. Професорът по физика, световно уважаван лектор и директор на научния институт в университета „Махаришу” Джон Хагълин разказва за следния документиран и доказан факт:
-„Единствената наука, която може и прави опити пред обществото да го обясни е квантовата физика... Вашингтон, Колумбия дистрикт, се счита за световна столица на убийствата. През лятото на 1993 г. там бе проведен голям експеримент, в който участваха 4000 доброволци от над 100 страни. Те провеждаха продължителни медитации всеки ден. Експериментът предвиждаше, че група от толкова хора ще успее с мисълта си да намали с 25% броя на бруталните престъпления, което бе потвърдено от ФБР(FBI) след това.
Тогава началникът на полицията в града прави следното изказване:
- По-скоро ще падне половин метър сняг това лято, отколкото да спадне престъпността с 25% във Вашингтон.
Но след успешно проведения опит,полицията в града се включи охотно в изследването, тъй като резултатите показаха действително намаляване на престъпността с 25%, което бе предсказано въз основа на 48 подобни опити проведени на други места, в по-малък мащаб. Това естествено ни кара да се замислим - дали нашите мисли влияят върху света, в който живеем? Бъдете сигурени, че е така. Всеки един от нас влияе върху действителността, която виждаме, дори когато се опитваме да избягаме от този факт и да се преструваме на жертви.”
Конкретно в „Моето училище” учих, че изход е следната слабост - в 17:45 и всеки ден в този час близък по време на залез Слънце се откриват специфични проходи и фази на нестабилност на Матрицата Ферма. Интензивно групово медитиране на критична маса от хора, които не е нужно да се познават и събират в група, осигурява успеха - V for Victory.
Всъщност просто декларирайте, почувствайте, че желаното вече се случва. Аз визуализирам в удобна поза(без да кръстосвам крайници) и музика, изграждам - декларирам, че Аурата ми е като огромно прозрачно златно яйце, и мога да контролирам с волята си както големината така и нюансите му подобни на енергиен щит от „STAR WARS”. Вътре в него си представям, по-скоро чувствам все едно вече е факт и реалност желания слайд от събития.
„Фаза на нестабилност” + „100 мonKey” визуализация в 17:45 всеки ден = Материализация
Благодаря за този текст на Джон Ленън, Айзък Азимов, Стенли Кубрик и Вадим Зеланд.
Когато една окупация и робство са явни, както ни показва историята, хората рано или по-късно се обединяват и изискват правото си на свобода и независимост. Винаги има съпротива, Спартак, партизани, освободителни движения...
Нашата окупация от американски бази се води приятелско и крепостничеството ни е факт.
Само като си спомня сега новините от последната седмица, които ни се казват повтаряни по три пъти като от печен хипнотизатор, с усмивка от екрана – „жената на премиера” печели поредния конкурс за винетки и ще си печели още милиони, българите ще работят пет месеца за да пълнят с данъците и таксите си хазната, договарят се и се приемат на наша територия израелски военни да имат бази наравно с вече окупиралите ни американски, професорски олигофрени ни обеждават колко полезни са и в реда на нещата генномодифицираните храни и „Е-тата”, май няма да се приемат репресивните закони на МВР да си подслушва всичко и всеки... На обикновен език това значи – драги български крепостни селяни, мили роби на евросъюза – маска на банкерската англоамериканската империя, вече ще работите официално близо половин година за хазната, ще се продължава, но вече официално с генномодифицираната отрова, към военната ни окупация може да се присъединява и Израел, продължавайте да си живеете спокойно, че никой не може да се подслушва и наблюдава без „специално” разрешение...
Получил съм и получавам стотици писма от хора, които потвърждават, че всеки ден от 17:30 до 18:30 часа визуализират общи ценности за общата ни реалност. Не познавам лично тези хора, които са пръснати по света и не е нужно да се събираме и манифестираме митингово правата си в тази вече „1984” реалност. Нужно е да задържим мисловни слайдове визуализация на желани събития, да декларираме, да почувстваме, че те вече са реалност без да мислим линейно как точно са се случили. Дори за пет минути да визуализираме в медитативно състояние, че същите тези главни продажни медии дават репортажи и ни показват как вече съществуват и се използват масово „Генератори на свободна енергия”(само вижте филмите от
http://kolibka.com/ за Никола Тесла) и електричеството се разспространява безжично и почти безплатно, и захранва нови и преправени екологично чисти превозни средства и машини от бита, промишлеността и селското стопанство.
Визуализираме как ние самите съвсем скоро, почти сега използваме безжична и невероятно евтина електроенергия, как вече в учебниците се учи за престъпленията на „Монсанто” и другите световни психопатски корпорации, как световни и родни политици(не съм спирал да си представям „Царя”, костовци и „червени боклуци”, петролни и фармакологични монополисти, застрахователни измамници без имоти и богатства в съда и затвора), олигарси и престъпно забогатели човекоподобни са осъдени на десетки години обществен труд и им е конфискувано всичко. Да даде свободна и на практика безплатна електроенергия предавана безжично беше мечтата на Никола Тесла след като я откри и демонстрира на хиляди свидетели още преди „Първата световна война”. Той беше спрян от Джи. Пи. Морган и Рокфелер и другите частни банкери стоящи зад чудовището „Федерален резерв”. Визуализираме медитирайки как масово гениални наследници на Тесла, навсякъде по света създават и демонстрират генераторите си за „Свободна енергия” и техните правителства с помощта на достойни хора в тях ги внедряват за масова употреба. Това става масово. Робството на банкерски и петролни изроди ще остане само в новите учебници. Хората от съседни държави ще осъзнят буквално, че са братя и сестри. Добро Утро Щастие!
Тук и сега Аз съм Звезден Лъч в плът и кръв. Ти си Звезден Лъч. Да, тук и сега Ти и Аз сме жители на планетата Земя. В качеството си на роден, живял и живеещ като човек имаш пълното право да изискваш проникването на много повече звездна светлина, лично щастие и пълно синхронизиране с разумната част от Вселената. Не е нужно постоянно да претърсвате небето и Интернет записи за доказателства на НЛО и чуждопланетно нахлуване. Излезте от хипнотичния транс на медийната, религиозна и общоприета наложена матрица на сегашното човечество. Само се огледайте наоколо и вижте всички тези приличащи на хора от световния, корпоративен и роден гнил елит, сеещи страх, война, смърт и отрова на планетата. Това е инвазията от извънземни пришълци, която все очакваме да се състои като в холивудска сага. Вижте онези, на властимащи позиции в храмове, парламенти, университети и медии, които крият истината, за да не може нищо да заплаши вековната им власт, която са получили чрез лъжи и облъчване с радиационен страх. Няма защо „да се боим” от нахлуване на чуждопланетни и междуизмерни същества, тъй като това вече е станало и те вече са тук. Истинският облик на най-главните е влечугоподобен – Рептили. Те от много години до днес са подкрепяни и крити от слугите си – илюминати, масони, жреци във всички храмови религии, папи, царе, висши политици, военни имедийни магнати, собственици на най-големите корпорации... По-скоро би трябвало „да се боим”, че нито едни наистина разумни и светли същества не биха кацнали или разкрили масово на тази планета. Разбира се най-добре е изобщо да не се страхувате от нищо(благодаря за оформянето на тези думи на „Космически наръчник. Инструкция за планетарна еволюция”
http://www.spiral...amp;pg=447 ).
Всички ние сме майстори! Всеки е последовател на себе си и нека не спира да търси контакта и щепсела със собствения си Свръх Аз. Организацията ни(на всички хора по света несъгласни с тази Матрица Ферма за източване на психичната ни енергия) и сега я има - точно като Интернет Торент Система за споделяне на файлове. Просто спираме да бъдем храна на разни същности като променяме отношението си и спираме вибрацията - СТРАХ.
Повече да сийдваме - всеки ден визуализираме(в удобна медитативна поза поне за 20 мин. с деклариране, че мечтите вече се случват и от първо лице ги чувстваме, че са реалност) личното си и общо щастие с общи ценности.
Няма начин да няма начин да не даунлоудваме реалността, в която СТРАХА ще бъде сведен до минимум.
Лесно е, просто 100 човека вече сменяме канала. Прочетете Дон Мигел Руис, автор на „Толтекска книга на Мъдростта”(„Четирите споразумения”). Осъзнайте това Толтекското познание и послание. То e универсален източник на Истината и изход от Фермата -
БЪДИ БЕЗГРЕШЕН В СЛОВОТО СИ, БЕЗ ПСУВНИ И ИНТРИГИ! НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО ЛИЧНО, ОТ НИКОЙ! НЕ ПРАВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, НЕ ГАДАЙ А ПИТАЙ! ПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СИ СПОСОБЕН, ВСЯКА ОТМИНАВАЩА МИНУТА, ДЕКЛАРИРАЙ ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!
Сключете тези споразумения със себе си! Изпълнявайки ги вие не отдавате психичната си енергия на вампири/органични портали/мелодрами и интриги. Така има достатъчно психичен ток/оргонова енергия/Лууш за да ви захранва „процесора и видео картата” и да се случва желаната щастлива реалност на десктопа...
Не е невъзможно просто е трудно(много трудно е да не приемам лично но то е най-важно) да спазваш тези древни споразумения за Щастие -
На мен ми отне повече от година... Просто е нужно да бъдеш честен със себе си и ако през деня си приемал прекалено лично разни интриги/мелодрами или си ги премислял 100 пъти и разнасял и коментирал 100 пъти, имал си възможности да питаш директно но си предпочел по инерция да си гадаеш със страх и стрес значи си се издънил и са ти издънили Аурата и изпили соса, който ти трябва за собствената гозба.
Щом не си спазвал през тези 24 часа 4-те споразумения - следва „непоряд по служба/наказание/глоба”.
Винаги когато се издъня си давам следните непоряди за другия ден:
- 6 км. бягане на Панчарево и яко блъскане в залата
- никакви пици и кафе(да пристрастен съм)
- без гледане на любим сериал(за „Перла” не важи :D)
При мен действа(както и при клиентите ми в кабинета)